نام و نام خانوادگی آتوسا علی احمدی شغل عضو هیئت علمی سایر دانشگاههای کشور تحصیلات _ وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپ شده مقاله ارائه شده طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب برگزاری همایش سخنرانی برگزاری پانل تخصصی شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی کرسی نظریهپردازی کسب عنوان برتر پژوهشی ابداع، اختراع یا اکتشاف نشریات فعالیت های علمی اجرایی پایان نامه فرصت مطالعاتی جذب گرنت مشاوره یا مشارکت در کمیته علمی شرکت در برنامههای بازدید از جامعه و صنعت اثر بدیع و ارزنده هنری عنوانمجله 1 Novel nanoemulsion-loaded hydroxyl propyl methyl cellulose films as bioactive food packaging materials containing Satureja khuzestanica essential oil Carbohydrate Polymer Technologies and Applications 2 Inhibition of Carbapenem-resistant Klebsiella pneumonia and multi-drug-resistant Acinetobacter baumannii by nanoemulsion of Satureja rechingeri essential oil Journal of Essential Oil Research 3 Antibacterial hydroxypropyl methyl cellulose edible films containing nanoemulsions of Thymus daenensis essential oil for food packaging carbohydrate polymers 4 Ultrasonic nanoemulsification of food grade trans-cinnamaldehyde: 1,8-Cineol and investigation of the mechanism of antibacterial activity ultrasonic sonochemistry 5 Investigations of the effectiveness of nanoemulsions from sage oil as antibacterial agents on some food borne pathogens lwt-food science and technology 6 Superior antibacterial activity of nanoemulsion of Thymus daenensis essential oil against E. coli food chemistry 7 Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Leutea elbursensis Mozaff. Essential Oil from Dried Aerial Parts and Rhizome Journal of Essential Oil Bearing Plants