1403/02/07
English
رویا مقیمی کندلوسی
مرتبه علمی:
استادیار
ارکید:
تحصیلات:
دکترای تخصصی
اسکاپوس:
دانشکده:
دانشکده شیمی
نشانی:
تلفن:
011-35302320
پست الکترونیکی:
r.moghimi [at] umz.ac.ir
صفحه نخست
تحصیلات
عناوین دروس
فعالیتهای پژوهشی
علایق پژوهشی
پیوندها
تحصیلات
کارشناسی شیمی کاربردی ، دانشگاه مازندران ، ایران
(1385 - 1389)
عنوان پایاننامه:
کارشناسی ارشد فیتوشیمی ، دانشگاه شهید بهشتی ، ایران
(1389 - 1391)
عنوان رساله:
دکترای تخصصی فیتوشیمی ، دانشگاه شهید بهشتی ، ایران
(1391 - 1395)
عنوان رساله:
بیشتر
دروس
کارشناسی
شیمی آلی 2
شیمی آلی 1
کارشناسی ارشد
شناخت گیاهان دارویی و معطر
فارماکوگنوزی پایه
شیمی ترکیبات طبیعی
فعالیتهای پژوهشی
مقاله چاپ شده
Crataegus pentagyna willd. Fruits, leaves and roots: phytochemicals, antioxidant and antimicrobial potentials
Akram Taleghani, Samira Eghbali, Roya Moghimi Kandelousi, Majid Mokaber-Esfahani (2024)
Inhibition of Carbapenem-resistant Klebsiella pneumonia and multi-drug-resistant Acinetobacter baumannii by nanoemulsion of Satureja rechingeri essential oil
Roya Moghimi Kandelousi, Atousa Aliahmadi, Hasan Rafati, Mohammad Mehdi Feizabadi (2024)
Fabrication the emulsion-based edible film containing Dracocephalum kotschyi Boiss essential oil using chitosan-gelatin composite for grape preservation
Mahnaz Teymourian sany, Roya Moghimi Kandelousi, Rahman Hosseinzadeh, Farzaneh Zandi, Moslem Mansour Lakouraj (2024)
Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Leutea elbursensis Mozaff. Essential Oil from Dried Aerial Parts and Rhizome
Shiva Khalil-Moghaddam, Roya Moghimi Kandelousi, Atousa Aliahmadi (2022)
Antibacterial hydroxypropyl methyl cellulose edible films containing nanoemulsions of Thymus daenensis essential oil for food packaging
Roya Moghimi Kandelousi, Atousa Aliahmadi, Hasan Rafati (2017)
Ultrasonic nanoemulsification of food grade trans-cinnamaldehyde: 1,8-Cineol and investigation of the mechanism of antibacterial activity
Roya Moghimi Kandelousi, Atousa Aliahmadi, Hasan Rafati (2016)
Investigations of the effectiveness of nanoemulsions from sage oil as antibacterial agents on some food borne pathogens
Roya Moghimi Kandelousi, Atousa Aliahmadi, David Julian Mcclements, Hasan Rafati (2016)
Superior antibacterial activity of nanoemulsion of Thymus daenensis essential oil against E. coli
Roya Moghimi Kandelousi, Lida Ghaderi, Hasan Rafati, Atousa Aliahmadi, David Julian Mcclements (2015)
مقاله ارائه شده
مروری بر کاربردهای صمغهای بومی ایران در تهیه بستهبندی مواد غذایی
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
کاربرد اسانسها به عنوان آفتکش طبیعی، محدودیتها و راهکارهای نوین
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
Physicomechanical and Antibacterial Activity of Caraway (carum carvi) Essential oil Emulsion-based Edible Film
Zahra Babaei, Roya Moghimi Kandelousi, Farzaneh Zandi (2023)
Synergistic Antibacterial Effects Between the Traditional Antibiotics and the Stable Nanoemulsion of Cinnamaldehyde and 1,8-Cineol
Roya Moghimi Kandelousi, Atousa Aliahmadi, Hasan Rafati (2023)
بررسی تأثیر بار سطحی نانوذرات بر خواص ضد میکروبی نانوامولسیونهای تهیه شده از اسانس گیاه مریم گلی(Salvia officinalis)
رویا مقیمی کندلوسی، آتوسا علی احمدی، حسن رفعتی (1402)
سخنرانی
ترکیبات طبیعی و سیستمهای دارورسانی
رویا مقیمی کندلوسی (1401)
شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی
مهارت های زندگی (سواد رسانه ای؛ مهارت اقناع مخاطب)
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
آشنایی باسامانه ژیرو: پژوهشی، ترفیع و پایه تشویقی
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
افزایش رؤیتپذیری فعالیت های پژوهشی به کمک شبکه های اجتماعی «ResearchGate و LinkedIn
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
طرح درس نویسی و شیوه های تدریس
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
آشنایی مقدماتی با پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس
رویا مقیمی کندلوسی (1402)
اخلاق در فرایند آموزش و پژوهش
رویا مقیمی کندلوسی (1401)
پایان نامه
بررسی اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس های گیاهی نظیر اوجنول و سینامالدهید و عصاره ی اناریجه در افزایش ماندگاری مرکبات نظیر لیموترش
مهدی لطفی، رویا مقیمی کندلوسی، رحمان حسین زاده (1401)
علایق پژوهشی
نانوفرمولاسیون ترکیبات طبیعی
بررسی خواص ترکیبات طبیعی
شیمی اسانس
فیلمهای خوراکی
بیشتر